ČLÁNKY01.11.2017 | Eva Fačková

Vybrali sme z Instagramu... babie leto

Tohtoročné babie leto je už zrejme za nami.

Jeseň je obľúbenou časťou roka mnohých z nás. Nie je to však kvôli schladeniu, posunu času či upršaným ránam, práve naopak - získať si nás vedia posledné záblesky slnka a krásne babie leto. Tohtoročné bolo inšpiráciou pre mnohých. Na Instagrame sme zhromaždili fotografie od viacerých z vás - pokochať sa teraz môžete spolu s nami:

Príspevok, ktorý zdieľa Karol Kolcar (@karolkolcar), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-25T15:09:08+00:00">Okt 25, 2017 o 8:09 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Rastislav Vajduľák (@rastislav_vajdulak), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-09-27T14:20:24+00:00">Sep 27, 2017 o 7:20 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa František Rišiaň (@franto_01), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-16T19:22:56+00:00">Okt 16, 2017 o 12:22 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa @katka.balek, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-09-30T17:08:10+00:00">Sep 30, 2017 o 10:08 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Krška (@jakub_krska), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-01T14:49:11+00:00">Okt 1, 2017 o 7:49 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Hadár (@michal.hadar7), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-03T22:35:47+00:00">Okt 3, 2017 o 3:35 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Stašová (@petra_stas), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-17T08:48:45+00:00">Okt 17, 2017 o 1:48 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa hany.valekova (@hany.valekova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-08T13:12:42+00:00">Okt 8, 2017 o 6:12 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Maríja Gondová (@hafira_spod_tatroch), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-15T17:54:35+00:00">Okt 15, 2017 o 10:54 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Denisa Paulechová (@den.ka.p), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-09T07:27:48+00:00">Okt 9, 2017 o 12:27 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Alberto CG (@albert10sk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-13T14:54:19+00:00">Okt 13, 2017 o 7:54 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Marec Photography (@martinmarec), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-13T19:45:43+00:00">Okt 13, 2017 o 12:45 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Maxová (@__m_a_x_o__), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-14T16:12:24+00:00">Okt 14, 2017 o 9:12 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Adriána Spišáková (@adrianaspisakova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-14T20:21:58+00:00">Okt 14, 2017 o 1:21 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mária Zajacová (@majcizet), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-15T15:23:06+00:00">Okt 15, 2017 o 8:23 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Kováč (@5okovac), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-18T09:56:21+00:00">Okt 18, 2017 o 2:56 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Šuttová (@j.suttova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-15T15:59:00+00:00">Okt 15, 2017 o 8:59 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Sabina Kvietková (@sabineflower), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-16T11:36:11+00:00">Okt 16, 2017 o 4:36 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Kupculak (@jorje_kpclk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-13T16:46:54+00:00">Okt 13, 2017 o 9:46 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Simona Blanche (@skoharowa), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-17T07:31:05+00:00">Okt 17, 2017 o 12:31 PDT</time>

 

Ďakujeme vám, že spolu s nami zdieľate vaše momenty a zážitky z Oravy prostredníctvom #naoravedobre.

Eva Fačková

Pravidelne posielame výber toho naj...

Zadajte svoj mail a pridajte sa do nášho newslettra

Hern Námestovo
X-sport bike
Tlačiareň Kubík
RANČ U EDYHO

logo naoravedobre © 2016 Naoravedobre.sk   •   All rights reserved.