ČLÁNKY17.04.2018 | Eva Fačková

Vybrali sme z Instagramu... jar je tu!

Aj vás napĺňa jar radosťou a nádejou?

I keď to znie trochu pateticky, nás veru áno. Zima má svoje plusy, no nemôžeme ich uprieť ani jari. Čoraz viac chodíme von. A my sme radi, že sa s nami delíte o svoju radosť z prvých teplejších dní.

Príspevok, ktorý zdieľa ???? Minka (@mink_a), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-16T14:24:15+00:00">16 Apr 2018 o 7:24 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa klaudia ╳ tajga (@na.tuure), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-10T15:01:27+00:00">10 Apr 2018 o 8:01 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Ema (@fotografis_emus), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-14T20:13:48+00:00">14 Apr 2018 o 1:13 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Ladislav Krejčiřík (@ladikrejc), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-14T18:37:17+00:00">14 Apr 2018 o 11:37 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Maroš (@mranymo), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-14T17:26:13+00:00">14 Apr 2018 o 10:26 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa @michalkapichalka, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-15T11:15:15+00:00">15 Apr 2018 o 4:15 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Majka Fuzáková (@majkafuzakova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-12T17:13:51+00:00">12 Apr 2018 o 10:13 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Gostík (@pino2828), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-08T18:03:54+00:00">8 Apr 2018 o 11:03 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Hlavnová (@lenkahlavna), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-08T15:41:49+00:00">8 Apr 2018 o 8:41 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Sabina Kvietková (@sabineflower), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-08T12:49:38+00:00">8 Apr 2018 o 5:49 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mona__photos (@mona__photos), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-07T13:24:13+00:00">7 Apr 2018 o 6:24 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Alberto CG (@albert10sk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-07T11:10:33+00:00">7 Apr 2018 o 4:10 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Rastislav Vajduľák (@rastislav_vajdulak), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-05T13:22:08+00:00">5 Apr 2018 o 6:22 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Machovec (@macho_9804), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-03T19:07:09+00:00">3 Apr 2018 o 12:07 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa B.S. (@bs.black.soul), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-03T18:04:11+00:00">3 Apr 2018 o 11:04 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Mešková (@lu_cka98), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-13T10:56:31+00:00">13 Apr 2018 o 3:56 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Naša Farma (@nasafarma), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-08T12:06:46+00:00">8 Apr 2018 o 5:06 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Baška Kuranova :) (@kuratenko_b), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-09T17:46:32+00:00">9 Apr 2018 o 10:46 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Kekeláková ???? (@janka_654), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-09T16:37:57+00:00">9 Apr 2018 o 9:37 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Margaréta Iskerková (@megyphoto), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-14T16:04:40+00:00">14 Apr 2018 o 9:04 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslava Letašiová (@miroslavaletasiova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-08T19:23:29+00:00">8 Apr 2018 o 12:23 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Tvorím Teda Som (@tvorimtedasom), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-15T10:20:42+00:00">15 Apr 2018 o 3:20 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Og (@er_og), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-16T15:21:42+00:00">16 Apr 2018 o 8:21 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Ladislav Krejčiřík (@ladikrejc), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-16T14:52:48+00:00">16 Apr 2018 o 7:52 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Stašová (@petra_stas), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-16T08:15:39+00:00">16 Apr 2018 o 1:15 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Bednarik (@juraj_bednarik), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-04-02T15:40:35+00:00">2 Apr 2018 o 8:40 PDT</time>

 

#naoravedobre

Eva Fačková

Hern Námestovo
Hern Námestovo
X-sport bike
Tlačiareň Kubík
Domatra
logo naoravedobre
© 2016 Naoravedobre.sk   •   Technickú prevádzku zabezpečuje DSI DATA s.r.o.