ČLÁNKY26.11.2017 | Eva Fačková

Vybrali sme z Instagramu... začiatky oravskej zimy

Už ste sa stihli zoznámiť s prvým tohtoročným snehom.

Mnohí sa potešili prvému tohtoročnému snehu. Niekde ho napadlo viac, inde menej, no jedno je isté - neváhali ste sa chopiť fotoaparátov či mobilov a zvečniť ho. Takto ste sa so svojimi zasneženými fotkami pochválili na Instagrame:

Príspevok, ktorý zdieľa František Rišiaň (@franto_01), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-15T19:08:35+00:00">Nov 15, 2017 o 11:08 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Rastislav Vajduľák (@rastislav_vajdulak), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-21T17:15:29+00:00">Nov 21, 2017 o 9:15 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Ema (@fotografis_emus), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-20T18:06:44+00:00">Nov 20, 2017 o 10:06 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Valéria Kasanová (@hellovali), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-19T19:12:43+00:00">Nov 19, 2017 o 11:12 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Godis (@michalgodis), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-23T14:55:51+00:00">Nov 23, 2017 o 6:55 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Ela Fedorová (@ela_fedorova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-25T08:21:23+00:00">Nov 25, 2017 o 12:21 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Glonek fotograf (@michal.glonek), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-24T16:24:55+00:00">Nov 24, 2017 o 8:24 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Zuberskå (@jana.zuberska), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-12T14:22:41+00:00">Nov 12, 2017 o 6:22 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Helenka (@belkaflorkova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-23T14:33:28+00:00">Nov 23, 2017 o 6:33 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslava Letašiová (@miroslavaletasiova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-17T12:22:30+00:00">Nov 17, 2017 o 4:22 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Laštík (@lasto17), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-15T08:23:05+00:00">Nov 15, 2017 o 12:23 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa B.S. (@bs.black.soul), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-23T05:48:58+00:00">Nov 22, 2017 o 9:48 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Pjenčák (@pjencak), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-20T18:48:16+00:00">Nov 20, 2017 o 10:48 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? Nature is my home ???????? (@ewel_j), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-23T18:54:38+00:00">Nov 23, 2017 o 10:54 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Baľáková ????☀❄❤???????? (@laura_ava_), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-20T14:58:44+00:00">Nov 20, 2017 o 6:58 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa @dominikludma, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-19T17:12:32+00:00">Nov 19, 2017 o 9:12 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Krška (@jakub_krska), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-30T15:56:30+00:00">Okt 30, 2017 o 8:56 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa ↟ ᴋʟᴀᴜᴅɪᴀ ᴄʜᴏᴍɪsᴛᴇᴋᴏᴠᴀ ↟ (@na.tuure), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-10-31T10:04:36+00:00">Okt 31, 2017 o 3:04 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Hrkeľ (@michal_hrkel), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-18T16:24:57+00:00">Nov 18, 2017 o 8:24 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Andrej Oďnyb Banas (@a_ndr_j), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-16T21:53:48+00:00">Nov 16, 2017 o 1:53 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Hrcka (@michal_hrcka_obnova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-20T12:10:20+00:00">Nov 20, 2017 o 4:10 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Stašová (@petra_stas), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-19T14:22:53+00:00">Nov 19, 2017 o 6:22 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa ???? Zuzka, slovensko ???????? (@zuzanell_blog), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-18T20:08:19+00:00">Nov 18, 2017 o 12:08 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Róberta (@_roberta_schmidt), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-11-05T18:26:23+00:00">Nov 5, 2017 o 10:26 PST</time>

 

Tešíme sa na ďalšie fotky z vašej produkcie! Nezabúdajte na #naoravedobre.

Eva Fačková

Pravidelne posielame výber toho naj...

Zadajte svoj mail a pridajte sa do nášho newslettra

Hern Námestovo
X-sport bike
Tlačiareň Kubík
RANČ U EDYHO

logo naoravedobre © 2016 Naoravedobre.sk   •   All rights reserved.