ČLÁNKY18.03.2018 | Eva Fačková

Vybrali sme z Instagramu... zimná príroda vašimi očami

Podelili ste sa s nami o pohľady, ktoré sa vám naskytli počas zimných prechádzok.

Každé ročné obdobie má svojich stúpencov. Niekto by sa počas zimy najradšej odsťahoval čo najbližšie k rovníku, iný si ju zas nevie vynachváliť. My sa tešíme, že zimu milujete a aj počas mínusových teplôt ste ochotní vyjsť von a užívať si prírodu. A o to šťastnejší sme, keď sa s nami o svoje prechádzky delíte na sociálnych sieťach.

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Kubica (@filip.kubica), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-05T20:21:22+00:00">5 Jan 2018 o 12:21 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Kekeláková ???? (@janka_654), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-04T19:52:54+00:00">4 Jan 2018 o 11:52 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Marec Photography (@martinmarec), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-03T17:36:03+00:00">3 Jan 2018 o 9:36 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa marek (@marekynwa), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-03T05:41:48+00:00">2 Jan 2018 o 9:41 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mária Máliková i love music ❤ (@maria.malikova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-31T23:23:15+00:00">31 Dec 2017 o 3:23 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Glonek fotograf (@michal.glonek), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-31T08:39:17+00:00">31 Dec 2017 o 12:39 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Leginus (@peterleginus), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-30T17:11:14+00:00">30 Dec 2017 o 9:11 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mariana Roncakova (@marianaroncakova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-27T11:45:32+00:00">27 Dec 2017 o 3:45 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Hresko (@marekhresko), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-24T20:11:25+00:00">24 Jan 2018 o 12:11 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Kupculak (@jorje_kpclk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-09T20:13:59+00:00">9 Jan 2018 o 12:13 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Šimánek (@felipe_simanek), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-10T12:33:44+00:00">10 Jan 2018 o 4:33 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Marián Oravaregión Slovakia ???????? (@m.a.r.i.a.n___no), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-30T14:33:20+00:00">30 Dec 2017 o 6:33 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana (@adrianapalugova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-13T18:28:57+00:00">13 Jan 2018 o 10:28 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Branislav Bruder (@branislav.bruder.fotograf), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-03-15T10:20:45+00:00">15 Mar 2018 o 3:20 PDT</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslav Mäsiar (@mirfjus), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-16T09:22:00+00:00">16 Jan 2018 o 1:22 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Uradník (@peter_uradnik), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-20T18:50:56+00:00">20 Jan 2018 o 10:50 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Pajtová (@dixi.paj), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-21T12:52:20+00:00">21 Jan 2018 o 4:52 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana D (@zzuz_i), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-13T17:59:44+00:00">13 Feb 2018 o 9:59 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Lukáčová (@_lukacova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-10T21:34:33+00:00">10 Feb 2018 o 1:34 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Vierka Remková (@wewe510), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-24T11:27:33+00:00">24 Jan 2018 o 3:27 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Denis Baričák (@denis_baricak), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-09T13:44:02+00:00">9 Feb 2018 o 5:44 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Margaréta Iskerková (@megyphoto), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-08T16:09:03+00:00">8 Feb 2018 o 8:09 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jano Mikus (@jan.mikus.photography), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-08T13:39:50+00:00">8 Feb 2018 o 5:39 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Chudoba (@lukas_chudoba), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-08T10:26:15+00:00">8 Feb 2018 o 2:26 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa OravaCastle (@oravskyhrad), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-07T15:57:59+00:00">7 Feb 2018 o 7:57 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Alberto CG (@albert10sk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-07T09:16:09+00:00">7 Feb 2018 o 1:16 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Rusinová (@janarusinova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-06T17:35:55+00:00">6 Feb 2018 o 9:35 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa klaudia ╳ tajga (@na.tuure), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-23T15:48:28+00:00">23 Jan 2018 o 7:48 PST</time>

 Ďakujeme! A naďalej nezabúdajte na #naoravedobre.

Eva Fačková

Klaster Orava
Stavebniny Grígeľ
TOPCAR
logo naoravedobre
© 2016 Naoravedobre.sk   •   Technickú prevádzku zabezpečuje DSI DATA s.r.o.